Tatu Sinisalo

Tatu Sinisalo elämäkerta, ikä, elokuvat ja nettoarvo

Tatu Sinisalo Elämäkerta

Tatu Sinisalo on Los Angelesissa ja Helsingissä asuva pohjoismainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten pääroolistaan kahdessa elämäkertaelokuvassa, King of Hearts ja Born in Heinola. Esityksestään kahdessa elämäkertaelokuvassa Tatu saavutti 2 yleisöpalkintoa Suomen Jussi Awards -gaalassa, joka on suomalainen vastine Oscar-gaalalle.

Tatu Sinisalo Wiki

Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikkea, mitä haluat tietää Tatusta. Suomessa syntyneellä ja kasvaneella Tatulla on reilu näyttelijäarsenaali laukussaan. Hän on esittänyt monenlaisia hahmoja ja on myös erittäin hyvä tenorilaulaja. Jonkin verran kielitieteilijä, hän puhuu sujuvasti englantia ja on opiskellut useita muita kieliä.

Hänen kielen kaunopuheensa esitettiin täydellä teholla elämäkertaelokuvassa “Born in Heinola”. Monet sanoivat, että Tatu kuulosti täsmälleen oikealta rocktähdeltä, jota hän näytteli. Hänen kykynsä saada täysin luonteeltaan sekä äänensä että fysiikkansa ansiosta hänet erottaa muista.

Tatu Sinisalo
Tatu Sinisalo

Elokuvataitonsa ansiosta hän on esiintynyt useissa elokuvissa. Hän on paljastanut, että aina kun hän yrittää ymmärtää hahmoa, hän hyödyntää empatiaa, myötätuntoa ja vuoropuhelua kaikkien elokuvan tuotantoon osallistuvien kanssa.

Sinisalon läpimurtorooli oli paljon ylistetyssä elämäelokuvassa “Born in Heinola”, jossa hän esittää Toni Wirtasen suomalaisen punk rock -yhtye Apulantan tarinassa. Elokuva seuraa Heinolassa varttuneen nuorten ryhmän elämää tuhoisan 90-luvun laman aikana.

Tatu on sittemmin esiintynyt useissa suomalaisissa huippuelokuvissa. Hänen viimeisin kansainvälisen elokuvaroolinsa tulee Sisu-elokuvasta, joka on historiallinen toimintaelokuva, joka sijoittuu Suomen Lapissa toisen maailmansodan aikana. Hän esittää SS-sotilaista elokuvassa, jonka IMDB on arvioinut 7,3 tähteä.

Tatu Sinisalo Ikä

Heinäkuussa 1992 syntynyt Sinisalo on tällä hetkellä 30-vuotias. Hän viettää 31. syntymäpäiväänsä 30. heinäkuuta.

Tatu Sinisalo Korkeus

Varsin pitkä Tatu seisoo vaikuttavalla 6 jalkaa 2 tuumaa korkealla vuonna 2023.

Tatu Sinisalo Vaimo

Tällä hetkellä Tatu ei ole paljastanut mitään tietoa rakkauselämästään. Siksi emme voi määrittää, onko suomalainen tähti naimisissa vai ei. Siitä huolimatta pidämme häntä silmällä ja päivitämme nämä tiedot heti, kun ne ovat saatavilla.

Tatu Sinisalo Elokuvat ja TV-ohjelmat

TitleRoleNotes
Mustat LesketMies terassillaTV series
Born in HeinolaToni WirtanenBiopic
RotisseurRtisseurShort film
The Unknown SoldierKorhonenFilm
ValmentajaJussi ParviainenFilm
Tuntematon sotilasSotamies KorhonenTV Show (1 episode)
King of Hearts Kari Tapio nuorenaBiopic
FingerporiJorma Film
Aika jonka sainEtsivä . DetectiveFilm
Justimus esittää: DuoJonesTV Series  (3 episodes)
Perfect CommandoForsbackaTV Series (10 episodes)
AallonmurtajaJokke RaivioTV Series (8 episodes)
Helsinki CrimesJarkko KaupinjoTV Series (2 episodes)
Pohjolan SatoaBaikkeriFilm
MC Helper beKINGsKöntsäFilm
SisuSS SoldierFilm
The Art of Sweeping Under the RugPhillipShort
RosvopannkiIiroTV Series
SpiralLeeviUpcoming TV Series
KaverikirjaIlmariUpcoming TV series
Soundtrack: King of Hearts performer: “Satumaa” 

Tatu Sinisalo Nettovarallisuus

Sinisalolla on vaikuttava nettovarallisuus noin miljoona euroa vuonna 2023. Tämän vaikuttavan omaisuuden hän on kerännyt näyttelijätyöstään suomalaisessa elokuvateollisuudessa.

10 mielenkiintoista faktaa Tatu Sinisalosta

  1. Tatu Sinisalo on pohjoismainen näyttelijä, joka tunnetaan monipuolisuudestaan erilaisten hahmojen esittämisessä häiriintyneistä yksilöistä sulkeutuneisiin persoonallisuuksiin.
  2. Hänet tunnetaan erinomaisista suorituksistaan elämäkerrallisissa elokuvissa. Tällaisia ovat muun muassa “Born in Heinola” ja “King of Hearts”, jotka ansaitsevat hänelle kaksi yleisö Jussi-palkintoa, joita pidetään suomalaisena vastineena Oscarille.
  3. Tatu on ollut mukana useissa kansainvälisissä projekteissa, mukaan lukien arvostetuissa elokuvassa Sisu, joka sai ensi-iltansa tunnetuilla elokuvafestivaaleilla kuten Sitgesissä ja Torontossa.
  4. Vankan akateemisen taustan omaava Sinisalo on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri NÄTY:stä.
  5. Tatun sitoutuminen taitonsa hiomiseen johti hänet saamaan täyden stipendin American Arts, Film and Television Academyssa Los Angelesissa.
  6. Sinisalon opinnäytetyön tutkimus keskittyi ainutlaatuisen näyttelijätekniikan kehittämiseen nimeltä “Dokumentaalinen näytteleminen”.
  7. Näyttelemisen lisäksi Tatu on tanssi- ja laulutausta, joka osoittaa monipuolisuuttaan esittävien taiteiden parissa.
  8. Hänellä on poikkeuksellinen korva useisiin aksentteihin ja kieliin. Hän on opiskellut eri kieliä, kuten ruotsia, englantia, espanjaa, venäjää, saksaa, ranskaa, pohjoissaamea ja suomea.
  9. Vaikuttavassa 189 cm (6’2″) korkeudessa seisovan Tatun fyysinen läsnäolo lisää kiehtovan ulottuvuuden hänen näytösesityksiinsä.
  10. Taiteellisen harrastuksensa lisäksi Sinisalo on syvästi sitoutunut edistämään empatiaa ja dialogia sekä uskomaan tarinankerrontaan yhdistämään eri taustoista tulevia ihmisiä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top